Navigation
EnglishLanguage Switcher

ALPLA Jobs

Productie Manager

ALPLA Hoensbroek B.V. / Vlissingen Oost / Netherlands / Production

Your responsibilities

Onze productiemanager is verantwoordelijk voor een veilig, schoon en efficiënt productie proces. Hierbij worden hoge eisen gehanteerd met betrekking tot veiligheid, kwaliteit en productiviteit op de werkvloer.

Kerntaken in deze functie zijn: - Het toezicht houden op de dagelijkse productie; - Zorgdragen voor juiste productie planning; - Aansturen, plannen en begeleiden van het personeel; - Analyseren en interpreteren van de dagelijks ontvangen gegevens, aan de hand hiervan opstellen van management en financiële rapporten; - Oplossen van productieproblemen; - Verantwoordelijk voor het opvolgen van de procedures door de gehele afdeling;

Your competencies and qualifications

Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikt over de volgende kennis, vaardigheden: - HBO werk- en denk niveau; - Werkervaring in een soortgelijke functie; - Sterke leidingevende capaciteiten; - Goede communicatieve & organisatorische vaardigheden; - Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling- als schriftelijk; - Kennis van de Spaanse taal is een pré of de bereidheid deze taal te leren.

Competenties: Groepsgericht leidinggeven, plannen en organiseren, flexibel gedrag, resultaatgerichtheid, coachen, samenwerken, klantgericht

We offer

Een uitdagende, afwisselende baan bij een modern en groeiend bedrijf met een enthousiast team. Alpla Vlissingen is een inhouse plant, dit betekent dat wij direct en alleen voor onze (Spaanse) klant in Vlissingen produceren. Vanwege uitbreiding van het machinepark, en dus personeel en productie, zijn wij op zoek naar een productie manager om deze plant aan te sturen en mee te kunnen laten groeien naar de wensen van de klant. Voor Alpla is het belangrijk de medewerkers goed te scholen en begeleiden in hun groei in functie en ambitie. Hiervoor bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden.

Meer informatie over deze functie kan opgevraagd worden bij: Antoinnet van Zoelen, mail: Antoinnet.VanZoelen@alpla.com, tel.: 0118-745792.

Contact person
Antoinnet Van Zoelen, Human Resources

ALPLA Hoensbroek B.V.
T +31 118745792, www.alpla.com

  apply