Alpla Zwolle B.V.

Zwolle / Netherlands / Produktion / Vollzeit

Machine Operator

DIT GA JE DOEN

ALPLA heeft een nieuwe productielocatie geopend in Zwolle. Wellicht heb jij al eens eerder een vacature gespot, want de afgelopen twee jaren staan in teken van opbouw en groei! ALPLA is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van plastic verpakkingen. In Zwolle is een vierde productielocatie geopend in Nederland. Wij zoeken nieuwe medewerkers voor onze nieuwe productielocatie.

Omschrijving
Als Operator zorg je samen met jouw ploeggenoten voor een zo goed mogelijk productieproces met flessen van de hoogste kwaliteit. Heb je geen ervaring in een soortgelijke functie, maar lijkt je dit wel heel gaaf? Geen probleem, dan leiden wij je op!

DIT BEN JIJ

Je vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Bij ons krijg je de kans om dit te doen middels een opleiding/cursus.

We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op. Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk. Daarnaast heb je ervaring of ben je bereid om te werken in een 5-ploegendienst.

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Naast dat jij een steentje kunt bijdragen aan de opbouw van onze nieuwe locatie, bieden wij jou het volgende:

  • Een veilige en prettige werkomgeving waar collegialiteit en werkplezier voorop staan;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een werkweek van gemiddeld 33,6 uur in een 5-ploegendienst;
  • Volop mogelijkheden om te ontwikkelen in een opstartend bedrijf;
  • Uitzicht op een vaste baan in een groeiend familiebedrijf.

Interesse? Interesse? Solliciteer snel en klik op 'apply'. 

Opmerking voor werving-, detacherings en selectiebureaus: Wij begrijpen dat je voor deze interessante vacatures ook kandidaten wilt zoeken of kandidaten al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega's liever zelf.

Contact

Alpla Zwolle B.V.

mr Leon Kruiper, Human Resources

Kleefstraat 4

8028 PR Zwolle

Directions