Alpla Zwolle B.V.

Zwolle / Нидерланды / Логистика / Полный рабочий день

Logistiek Medewerker / Chauffeur CE

DIT GA JE DOEN

Alpla heeft een vierde vestiging geopend in Nederland, namelijk in Zwolle. De eerste productielijnen zijn opgebouwd en de eerste flesse  n zijn geleverd aan onze klant in Zwolle. In de komende periode zullen wij verder uitbouwen en zal het aantal leveringen toenemen. Ter uitbreiding van het team in Zwolle zoeken wij een logistieke medewerker.

Werkzaamheden

In deze functie werk je in een 5-ploegendienst. Samen met jouw collega’s ben jij het vaste gezicht voor onze klant in Zwolle. Je werk bestaat niet alleen uit pandelritten met onze eigen aanhanger, maar tussen de ritten door ben je ook nog eens breed inzetbaar als logistiek medewerker bij ons op de vestiging. Je vindt het daarom leuk om van allerlei logistieke werkzaamheden op te pakken.

DIT BEN JIJ

Als chauffeur ben je in bezit van een CE-rijbewijs met een geldige code 95 en bestuurderskaart. Je bent klantgericht en beheerst de Nederlandse taal goed. Daarnaast ben jij bereid om een 5-ploegendienst te werken. Je bent zelfstandig, maar vind het ook leuk om samen met collega’s te werken.

Ben jij een ervaren logistieke medewerker, maar heb jij geen vrachtwagenrijbewijs? Dan gaan wij ook graag het gesprek met jou aan!

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Samen bouw jij met jouw collega’s aan een veilige en prettige werkomgeving waar collegialiteit en werkplezier voorop staan. Wij geven jou de ruimte en de mogelijkheid om bijvoorbeeld aanvullende certificaten te behalen, een cursus en/of opleiding te volgen.

Je komt te werken in een 5-ploegendienst met een gemiddelde werkweek van 33,6 uur. Een werkdag bestaat standaard uit 8 uur. Een werkweek bestaat uit (2x ochtenddienst, 2x middagdienst en 2x nachtdienst) en vervolgens heb je maar liefst vier dagen weekend! Naast de vrije tijd krijg je ook een ploegentoeslag.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid voor een vaste baan in een modern familiebedrijf met een marktconform salaris.

Interesse? 
Reageer snel! Klik op 'Apply'. Heb jij nog vragen? Bel, whatsapp of mail dan gerust naar Renate Haandrikman via +31 6 83954151 of renate.haandrikman@alpla.com

Opmerking voor werving-, detacherings en selectiebureaus: Wij begrijpen dat je voor deze interessante vacatures ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega's liever zelf.

Контакт

Alpla Zwolle B.V.

мс Renate Haandrikman, Human Resources

Kleefstraat 4

8028 PR Zwolle

Схема проезда