ALPLA Hoensbroek B.V.

Vlissingen Oost / Netherlands / Production & Manufacturing / Full time

Meewerkend shiftleader (3-ploegen)

DIT GA JE DOEN

Dit ga je doen

Het samen met de ploeg realiseren van de productie van kunststofflessen, zodanig dat wordt voldaan aan gestelde eisen binnen de daarvoor gestelde productietijd. Dit ga je doen door ervoor te zorgen dat productiemiddelen en werknemers op de juiste manier worden ingezet, zodat een effectieve en efficiënte uitvoering gegarandeerd is.

Je bedient de machines, bouwt de machines om en stuurt bij en controleert het productieproces.
Daarnaast heb je als shiftleader nog extra taken zoals het opstellen van een productierapport welke inzicht geeft in de productiviteit per machine (productie cijfers, stilstand tijden etc.). Je zorgt ervoor dat het productieproces goed overgedragen kan worden en de overige afdelingen voorzien zijn van de juiste informatie.

Je geeft assistentie bij test producties (nemen van monsters) door het gebruiken van kennis en ervaring en maakt voorstellen die kunnen leiden tot verbetering van de resultaten.

DIT BEN JIJ

Dit ben jij

Je bent een teamplayer, maar kan ook goed leiding geven aan het team (3 fte).

Je vindt alles wat met techniek te maken heeft interessant en wil je kennis daarover continu vergroten. Je leert makkelijk en graag: door een opleiding/cursus, of in de praktijk. Die kans krijg je bij ons, maar je hebt er ook zelf de verantwoordelijkheid over: Pak je kans!

We gaan er niet van uit dat je direct met onze machines (eigen ontwerp) aan de slag kunt, of dat je direct een fles kunt ‘blazen’, dus we leiden je zelf op.

Enige technische kennis/ervaring is wel wenselijk en dan denken we vooral aan:

  • VAPRO B of vergelijkbare MBO opleiding vanaf niveau 3 en/of relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Heftruckcertificaat (of bereid zijn deze te volgen);
  • Ervaring als leidinggevende is een pré

DIT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN

Dit hebben we jou te bieden

De mogelijkheid op een vaste baan in een modern, internationaal groeiend familiebedrijf waarin jij mee kunt groeien! Een prettige werksfeer, met ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij bieden je een marktconform salaris met daarbij 8% vakantiegeld, voldoende vakantiedagen, reiskosten en een collectieve pensioen- & ziektekostenregeling.

Werken bij ALPLA betekent het realiseren van ruim 500.000 kunststof verpakkingen per dag op 7 machines in Vlissingen. 21.000 collega’s in 46 landen. Fruitsappen, shampoo, afwasmiddel, limonade: je komt het resultaat van jouw werk elke dag tegen…

Welkom in onze familie van unieke pioniers, waar je je creativiteit en leergierigheid mag benutten en mag werken met de modernste techniek voor duurzame verpakkingsoplossingen!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteren kan via onze website (www.ALPLA.com) of rechtstreeks via de mail naar bianca.heemskerk@alpla.com

Wil je meer informatie over deze vacature dan mag je bellen met C.J. Visch (productiemanager) 06 831 488 07

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

ALPLA Hoensbroek B.V.

ms Bianca Heemskerk, Human Resources

Denemarkenweg 4

4389 Vlissingen Oost

+31 11 8745793

Directions